lördag 21 maj 2011

Hello Kitty, garn,"middagsmat" mm

Kommer ytterligare bilder nu på det jag har färdigställt under veckan. Har sockor på stickorna och de är snart klara också har bara foten kvar på socka nr 2.




Hittade detta rosa garn i en alldeles nyöppnad butik här på orten. Hon öppnade i måndags och jag kunde inte låta bli att slinka in när jag upptäckte detta. Visade sig att det är en "bekant", ägarinnan är en annan idrottsmamma som man stöter ihop med "titt som tätt", och småpratar lite med. Fina garner men ganska litet sortiment ännu (och liten lokal) men förutom garn så har hon även broderier stickor, virknålar, mönster,,,,, och till hösten har hon planer på stickcafe och kurser. Hoppas att det kommer att gå bra för henne.
Jag köpte bara 2 nystan, ett riktigt neonrosa akrylgarn. Bilden gör inte färgen rättvisa, nyansen stämmer men den LYSER mycker mer i verkligheten. Vad det ska bli av garnet? Vet ej.

Denna vita katt bor någonstans på vårt område. Den gjorde sällskap med dottern och hennes kompis ute och följde med hela vägen hem till oss (inte långt alls) och var så himla lekfull och kärvänlig mot tjejerna (de är 15 år). Dottern tog flera kort på katten, helvita katter är ju inte så vanliga. Och fin är den också. Inget halsband däremot öronmärkt så det är ju i alla fall seriösa ägare till katten.



Teo kom hem med sin "middag", dottern fotade honom, kan ju säga att han fick inte komma in i detta läge :))))

1 kommentar:

  1. Duktig Teo,självförsörjande :) den vita katten är ju hur söt som hellst.....
    Kul m ny butik,fråga om hon kommer att ta hem 4-kantiga stickor,ska vist vara skonsamma att sticka med.Häftigt m noenrosa,ska bli kul att se vad du hittar på av det garnet.....

    SvaraRadera